Uw partner doorheen heel Europa

Deno Sneltransport - Internationaal transport

Met een flinke dosis professionaliteit, enthousiasme en doorzettingsvermogen leveren wij uw goederen over de grenzen heen. We bieden u een excellente service voor internationaal transport in Merelbeke en Europa.

Vrachtvervoer en transport

Als deskundig transportbedrijf hebben we een ruime ervaring met transport van en naar Polen, Tsjechië, Slovenië, Roemenië en Hongarije. Maar ook West-, Noord- en Zuid-Europa behoort tot onze transportexpertise.

Tijdige levering

Wanneer u een beroep doet op onze service, mag u er zeker van zijn dat uw zending tijdig wordt geleverd. Uw deadline is de onze. Van gewone producten, ijzerwaren tot drukwerk, we weten perfect om te gaan met verschillende types van goederen. Hierbij hanteren we steeds een zorgvuldige aanpak met het nodige respect voor uw internationaal transport.

Transparante communicatie

Deno Sneltransport in Merelbeke hecht uiterst veel belang aan klantgerichtheid. Wij gaan immers keer op keer voor uw volle tevredenheid. Om een optimale samenwerking te bewerkstelligen, communiceren wij met onze klanten op een transparante manier met veel aandacht voor uw wensen en voorkeuren. Wenst u graag een vrijblijvende offerte voor uw internationale zending? Neem dan even contact met ons op.